Hoi Hoi,

Wij zijn de zusjes Esther en Marrit. Of eigenlijk zussen én zakenpartners. Want jawel, Liefss zijn wij samen. We zijn hetzelfde, maar soms ook zo verschillend. En juist daarom zijn wij zo’n goede match. Als zus en binnen deze samenwerking. 

Vroeger knutselden wij al graag en speelden we heel vaak winkeltje. Iedere keer wanneer pake (opa) langskwam, werden de grote knutseldozen naar beneden getild. Daarnaast was onze winkel met onze oude babykleren vaak geopend. Met een kassa en later zelfs een heuse pinautomaat (jaja ook vroeger gingen wij al met de tijd mee). Uren konden wij hier mee spelen 

Toch is dit niet de reden waarom Liefss is gestart. Liefss is namelijk begonnen als project voor school. Zeven studenten commerciële economie, waaronder Marrit, hebben met veel enthousiasme aan dit project gewerkt. Erg gezellig en leerzaam! En wie had verwacht dat een schoolproject met tientallen kaartjes uit zou groeien tot een bedrijf met verschillende producten en verkooppunten? Een bedrijf dat niet meer gerund wordt door zeven studenten, maar door twee zussen?

Hoewel we allebei ons eigen verantwoordelijkheden hebben, doen we zoveel mogelijk samen. Esther is bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor de verkooppunten en zorgt ervoor dat iedere bestelling met veel liefde de deur uitgaat. Marrit beheert de social media en ontwerpt zelf alle producten die je in deze webshop vindt. Maar zoals gezegd, we doen veel dingen samen. Want samen een nieuwe collectie bedenken is toch veel leuker, gezelliger en productiever dan in je eentje? 

Wij hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan de website en bestellingen als wij doen. Want iedere bestelling en ieder uur samenwerken aan de webshop is toch wel zo gezellig en leuk. 

Liefss Esther en Marrit 

 

© 2017 - 2023 Liefss | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel